Reklamaatio

Meille on aina ensiarvoisen tärkeää, että olet täysin tyytyväinen tarjoamiimme palveluihin. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, haluamme kuulla siitä mahdollisimman pian, jotta voimme korjata tilanteen. 

Pahoittelemme aiheuttamastamme mielipahasta mikäli kaikki ei sujunut osaltamme nyt niin kuin piti. Arvoihimme kuuluu, että tarkoituksemme ei ole olla virheettömiä - mutta se, miten korjaamme virheemme ratkaisee.

Seuraathan alla olevia ohjeita tehdäksesi reklamaation huolitsijalle puutteellisesta ylläpitosiivouksesta.


Miten voit tehdä reklamaation?


  1. Täytä alla oleva lomake: Kerro meille, mikä meni pieleen ja miten voimme parantaa palveluamme. Olethan mahdollisimman tarkka, jotta voimme käsitellä reklamaatiosi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. 
  2. Ehdota sopiva aika puutteiden korjaamiseksi: Yrityksen käytäntöihin perustuen, korvaamme puutteet ylläpitosiivouksessa aina siivouksena. Voit ehdottaa sinulle sopivaa aikaa puutteiden korjaamiseksi. Ilmoita sopiva aika muodossa PVM ja HH:HH. Siivouksen aikana toivomme, että työntekijämme saa rauhan siivouksen suorittamiseksi ja mahdollisista lemmikkien läsnäolosta ilmoitetaan huolitsijalle.
  3. Anna yhteystietosi: Muistathan antaa yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
  4. Lähetä kuvat puutteista: Lomakkeen lähetyksen jälkeen, lähetä kuvia puutteista ylläpitosiivouksessa sähköpostitse osoitteeseen: info(a)nthnorth.com.


Usein kysytyt kysymykset löydät sivun lopusta.

Epäselvissä tilanteissa ottakaa aina yhteys suoraan huolitsijaan.REKLAMAATIOLOMAKE

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Vessapaperi loppui kesken, miksi kukaan ei tuonut lisää?

Yleinen käytäntö lomahuoneistossa on, että vessapaperia tarjotaan majoittujille niin, että pääsevät lomallaan alkuun. NTH Northin huolinnan alla olevissa kohteissa tämä tarkoittaa 2 rll/vessa. Talouspaperin osalta määrä on 1 rll/huoneisto.

Levillä on useita päivittäistavarakauppoja, joista voi hakea vessapaperitäydennystä mikäli paperi näyttää loppuvan kesken. Epäselvissä tilanteissa ottakaa aina yhteys suoraan huolitsijaan.

2. Löysin sohvan alta pölypallon, miten toimin? 

Henkilöstömme tekee aina kaikkensa, jotta majoittujalla on mukava tulla kohteeseen ja aloittaa lomansa Levillä. Meillä työskennellään aina joko yksin tai pareittain. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esim. painavien kalusteiden siirtäminen ei ole työturvallisuussyistä sallittua mikäli henkilö työskentelee kohteessa yksin. 

Meillä on kuitenkin tarvittavat välineet, jotta sohvien alta pystytään mahdolliset enimmät pölyt poistamaan. Haastavissa paikoissa tietyn paikan pyyhkiminen voidaan joutua kuitenkin jättämään seuraavalle kerralle.

Huomioittehan ystävällisesti, että lomahuoneistojen vaihtosiivous on aina ylläpitosiivousta. Yrityksen käytäntöihin perustuen, korvaamme puutteet ylläpitosiivouksessa aina siivouksena. Epäselvissä tilanteissa ottakaa aina yhteys suoraan huolitsijaan.

3. Ylläpitosiivouksessa on havaittu puutteita, kuinka toimin?

Teemme aina kaikkemme kiireenkin keskellä, jotta majoittujilla alkaisi loma rennosti ja sujuvasti. NTH Northin huolinnan alla olevat Levin alueen lomahuoneistot ovat varattuina käytännössä koko sesongin ilman taukoja. Vaihtopäivänä lauantaista pidetään edelleen tiukasti kiinni. Tämä tarkoittaa käytännössä, että Levin alueen huolitsijoiden tulee saada tunturi puhtaaksi yhden päivän aikana viikosta n. 5 h aikaikkunalla. Jotta mökkihuolinta itsessään on kannattavaa liiketoimintaa, tulee kohteita yrittäjällä olla useampi.

Mikäli havaitset puutteita ylläpitosiivouksen osalta, niin otathan yhteyttä heti, sillä meillä on aina tapana korvata puutteet siivouksessa pikimmiten. Haluamme, että lomasi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme iloisia, kun saamme olla osana mahdollistamassa sitä!

Huomioittehan ystävällisesti, että lomahuoneistojen vaihtosiivous on aina ylläpitosiivousta. Yrityksen käytäntöihin perustuen, korvaamme puutteet ylläpitosiivouksessa aina siivouksena. Epäselvissä tilanteissa ottakaa aina yhteys suoraan huolitsijaan.