TIETOA MEISTÄ

NTH North Oy on kittiläläinen paikallinen yritys. Meillä on vankka kokemus sekä Kittilän laajan alueen eri sektoreilta, että Levin matkailusta.

Asiakkaitamme ovat yritykset, julkishallinto sekä yksityiset kotitaloudet. 

Kaikki työt hoidamme luotettavasti ja vastuullisesti kokemuksella, ammattitaidolla sekä periaatteella: ettei se ole ko tehhä!

VAHVUUTENA PAIKALLISUUS

"Vankat on juuret Kittilässä, omien sukujen mailla aina vähinthäänki 1500 -luvulta. Jo vain tet oletta tänne tervetulheet tunturhiin sieltä etelästäki! Meillä se paras tieto on paikallisista palveluista ja käytännöistä. Met autamma teät alkhun ja hoiamma hommat lappalaisella periaatheela: "ei sole ko tehhä". Kyllä kaikki hoituu ja saamma hoitumhan, äläppä huoli."

- Timo Helaniva, Yrittäjä vuodesta 2003

ASIAKASPALAUTTEET

"Huolitsijayritys on muuten palvellut todella hyvin! Ollaan oltu useamman kerran Levillä, eikä aiemmin olla saatu yhtä hyvää ja nopeaa palvelua."

Lomahuoneistojen huolinta

"Ohjelma oli ollut mukava ylläri porukalle. Rapakon takaset oli nukkunut autossa jetlagissa melkein koko matkan. Ohjelma oli tosiaan piristänyt tunnelmaa!"

Ohjelmapalvelut

"Ruuat oli olhet oikein suunmyötäistä ja kehuja tuli. Kiitos."

Catering

"Wow, first of all thank you. This was really amazing journey to my husband´s roots."

Ohjelmapalvelut


"Ei ole ihmisiltä pölypalloista tullut valituksia.😅 Kiitos siis siitäkin."

Siivouspalvelut

"Lähes vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella - NTH North!"

Lomahuoneistojen huolinta

"Hienoa, että organisaatiomme toteuttaa paikallista hankintaa."

Catering

LUOTETTAVA KUMPPANI

"Meidän missiomme ulottuu pidemmälle kuin vain työn tekeminen. Haluamme luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja yhteisöömme.

Jo hyvin varhaisessa vaiheessa autenttiset paikalliset opettivat minulle, että emmepä ota ressiä nyt vaan hoiamma ja saamma kyllä hoitumhan.

Paikallisuuden kunnioittaminen on meille tärkeä arvo ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme tukea paikallista taloutta, luoda työpaikkoja lähelle sekä kunnioittaa täällä ikiaikaisia tapoja toimia ja olla. Yhteisömme osana haluamme myös edistää kestävää kehitystä ja olla vastuullinen toimija.  

Meille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo sitoutumisestamme paikalliseen työhön ja laatuun. Tämä antaa sinulle asiakkaana varmuuden siitä, että olet tekemisissä paikallisen ja luotettavan kumppanin kanssa."

- Noora Heikinheimo, Yrittäjä