Töihin meille

NTH North Oy on monialayritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluja kiinteistönhoidon ja matkailun saralla. Meille työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja olemme ylpeitä tiimistämme sekä heidän sitoutumisesta. Haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme ja varmistaa, että heillä on kaikki hyvin, tämän me myös työarjessa näytämme.

Miksi työskennellä meillä?

 • Monipuoliset työtehtävät: Tarjoamme laajan kirjon erilaisia työtehtäviä, joissa voit kehittää osaamistasi ja hyödyntää omaa osaamistasi.
 • Kehittymismahdollisuudet: Kannustamme jatkuvaan oppimiseen.
 • Innostava työympäristö: Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjoamme työpaikan, jossa arvostamme yhteistyötä ja avointa kommunikaatiota.
 • Kilpailukyky: Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen ja muita henkilöstöetuja. 
 • Maanläheinen ja joustava työnantaja: Meillä on kyky asettua ruohonjuuritasolle ja kuuntelemme aidosti työntekijää. Olet tärkeä osana tiimiämme ja haluamme, että sinulla on hyvä olla. Pystyt muovaamaan tehtävääsi sinulle sopivaksi - olit sitten introvertti tai ekstrovertti, niin meillä on paikka sinulle, jossa kukoistat täysin omana itsenäsi!

Ketä etsimme?

Etsimme tällä hetkellä alkaen syksystä 2024 uusia, motivoituneita tiimiläisiä eri työtehtäviin:


Siivoustyön palveluvastaava, kokoaikainen

Vastaat tiimin työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta. Tiimin osana kehität toimintaa yhdessä yrittäjien kanssa ja osallistut palavereihin. Perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä yhdessä yrittäjien kanssa. Valvot työn laatua ja teet tarvittaessa myös työvuorosuunnittelua. Arvostamme esimiehessä kykyä asettua ruohonjuuritasolle - työhön siis kuuluu myös osallistuminen tuottavaan työhön. Löydät ongelmien sijaan ratkaisuja ja toimit esimerkkinä muille. Työ on liikkuvaa työtä Kittilä - Levi - Kiistala akselilla.

Vaatimukset:

 • B ajokortti
 • työkokemusta tai aito motivaatio oppia esimies- ja johtamistyöstä
 • siivous- tai kiinteistöalan koulutus tai vast. tiedot ja taidot hankittu työkokemuksen kautta
 • hallitset perustason ATK - taidot
 • sopivasti tarkkuutta ja joustavuutta

***

Siivooja, osa-aikainen määräaikaisuus, jatko mahdollinen

Päätoimipaikkanasi toimii Kittilän kultakaivos. Työ pitää sisällään ylläpitosiivousta sekä Kittilän kaivoksen laitossiivouskohteissa että Levin alueen majoituskohteissa.

Vaatimukset:

 • toivomme sinulta reipasta asennetta sekä sopivasti joustavuutta ja tarkkuutta
 • B ajokortti
 • aikaisempi kokemus siivoojan työstä katsotaan eduksi mutta ei välttämättömäksi - koulutamme työhön

***

Mökkisiivoojia, osa-aikainen

Työ pitää sisällään mökkien sekä lomahuoneistojen ylläpitosiivousta. Toivomme sinulta reipasta asennetta sekä sopivasti joustavuutta ja tarkkuutta. Aikaisempi kokemus mökkisiivoojan työstä katsotaan eduksi mutta ei välttämättömäksi - koulutamme työhön. Ajokortti sekä oma auto katsotaan myös eduksi mutta ei välttämättömäksi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.


Arvostamme erityisesti:

 • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta: Haluamme tiimiimme ihmisiä, jotka ovat valmiita tarttumaan toimeen ja löytämään ongelmien sijaan ratkaisuja.
 • Sopivassa suhteessa joustavuutta ja tarkkuutta: Arvostamme paikallista kulttuuria ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Met emmä ota turhaa ressiä vaan hoiamma - niin kyllä met saamma hoitumhan. Meillä opit, että mitä tämä käytännössä tarkoittaa.


Kiinnostuitko?

Jos koet, että NTH North Oy voisi olla sinulle oikea valinta työnantajana, niin lähetä meille avoin hakemus tai katso avoimet työpaikkamme tästä. 

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@nthnorth.com

Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse vastaa Timo Helaniva tai Noora Heikinheimo Puh. +358 50 5566 599


Tervetuloa tunturhin met sanomma!